Åshild (65) ble kvitt mageplagene

- Et vidundermiddel


Åshild Brandshaug fra Drammen hadde slitt med smerter og løs mage i to år da hun prøvde et helt nytt produkt som har tatt Norge med storm.

Egg, melk, nøtter og sterk krydret mat er noen av matvarene 65 år gamle Åshild Brandshaug har måttet holde seg unna de siste par årene.

– Det meste jeg har spist, har gitt meg veldig svie i magen. Jeg har heller ikke klart å holde på maten, forteller Brandshaug. I januar 2018 kom drammenseren over en annonse på internett for et helt nytt kostholdsprodukt kalt Magimax. Tablettene består av hyllebær, fennikel og ryllik, som er kjent for å ha god effekt for magehelsen.

– Jeg hadde akkurat vært hos legen og var i ferd med å prøve tradisjonell medisin, men merket stor forskjell allerede første gang jeg prøvde Magimax. Jeg ble rolig i magen med en gang, fortsetter Brandshaug.

Bedre mage og humør
I starten tok hun én Magimax-tablett til hvert måltid, men nå to måneder senere er magen blitt så bra at det holder med én om dagen.

– Jeg er fortsatt forsiktig med veldig krydret mat, og jeg har heller ikke forsøkt løk, men jeg tåler nå all annen mat som jeg har hatt problemer med de siste to årene, sier Brandshaug.

Det er ikke bare mageproblemene som har forsvunnet med Magimax. Brandshaug forteller at psyken er blitt mye bedre etter at hun begynte med kosttilskuddet.

– Mageproblemene gikk også utover psyken; jeg var irritabel, sliten og trøtt. Magimax er et vidundermiddel som jeg anbefaler til alle som sliter med magen. Tablettene er uten smak og er lette å svelge, avslutter Brandshaug.

Kilde: Nettavisen

Mange fornøyde kunder på rekordtid
Magimax er et nyutviklet helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene som har vist seg å ha en god effekt på fordøyelsen. Leverandøren melder om usedvanlig mange positive tilbakemeldinger fra norske kunder som har begynt med produktet i 2018.

Magimax kan med sine virkestoffer, hyllebær, fennikel og ryllik, hjelpe mot flere av de vanligste mageproblemene folk plages med i dag. Mange som har slitt med luft i magen, sure oppstøt eller løs mage, har fått hjelp etter at de begynte med Magimax.

Prøv Magimax i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Magimax endelig lansert i Norge!

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Magimax. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Magimax til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Hyllebær (Sambucus Nigra), fennikel og ryllik

  Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen.
  En boks Magiro inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Magimax, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 hverdager mellom 12:00-15:00